Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Gala CALIFEM, evenimentul femeilor în ascensiune profesională

Luni, 26 octombrie 2015, la hotelul Royal din Bucureşti, începând cu ora 18:00, va avea loc Gala CALIFEM, festivitatea de premiere organizată în cadrul proiectului cu acelaşi nume implementat de Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP) în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Media One.

Prin proiectul ,,Calificare pentru dezvoltare şi şanse pentru femei – CALIFEM”, peste 500 de femei au beneficiat de cursuri de formare şi de iniţiere profesională intrând astfel în reţeaua femeilor calificate pentru viitor.

În cadrul Galei CALIFEM, un eveniment dedicat femeilor aflate în ascensiune profesională, reprezentanţii proiectului vor împărtăşi impresii legate de organizarea cursurilor de formare profesională și a celor 52 de evenimente de tip workshop dedicate grupului țintă din cele 4 regiuni de dezvoltare, Gala urmând a se încheia prin festivitatea de premiere a celor mai inspirate 10 poveşti de succes înscrise de utilizatoarele site-ului www.califem.ro în concurs. Premiile vor consta într-un trofeu şi 500 de lei per câștigătoare.

De asemenea, cei din sală vor avea ocazia să asculte poveştile personale despre reuşită ale celor 10 femei de succes,  ambasadoare ale proiectului: Monica Tatoiu, Mihaela Tatu, Cristina Crețu, Irina Drăgan, Monica Simiciuc, Camelia Proca, Carmen Marcu, Adina Buzatu, Măriuca Ivan, Mihaela Șindilă şi Mirela Retegan.

În cadrul evenimentului va fi prezentat montajul video al Flashmobului CALIFEM, o iniţiativă la care au luat parte peste 150 de femei și care a avut loc pe 18 septembrie 2015 în Parcul Unirii. Flahsmobul reprezintă o manifestare prin dans a generaţiei tinere legată de schimbarea atitudinilor învechite despre femei şi despre rolul lor în piaţa forţei de muncă. Montajul este disponibil publicului pe pagina de Facebook a proiectului la adresa www.facebook.com/califem.ro.


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.