Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

SPUNE-NE POVESTEA TA
DE SUCCES!

Cele mai apreciate povești vor fi premiate cu
500 RON în cadrul Galei Califem.
Poveștile câștigătoare vor fi alese prin votul publicului
împreuna cu comisia de jurizare a concursului.

10 POVEȘTI DE SUCCES, 10 CÂȘTIGĂTOARE.


LAZĂR CLAUDIA LIZICA
ENCULESCU NICOLETA
ACHIM MAGDALENA
COSTACHE CECILIA GABRIELA
GOALES ALINA
IOSIF NATALIA
BORCEA NARCISA
VÂGA CLAUDIA
STOICA DESPINA
MANESCU CARMEN

Perioada concursului 7 septembrie – 14 octombrie 2015

Înscrie-te în concurs!

Narcisa BORCEA

Owner & general manager
134 voturi

Drumul meu de la "ce trebuie" la "ceea ce iubesc". Distanta intre o cariera in vânzări si dragostea pentru pictura .

Povestea mea începe odată cu sosirea in Bucuresti. Ca orice adolescenta, am început prin a lucra "orice". Asadar am parcurs un drum anevoios intre a fi barman, operator interviuri, agent call-Center. Am ajuns ulterior sa construiesc o cariera in vânzări, intr-o companie britanică. Lucrurile au mers intr-un trend ascendent, insa creativitatea m-a atras întotdeauna in sfera picturii. Asadar, mi-am luat inima in Dinți si am schimbat munca de birou cu meseria de tehnician unghii cu gel. Viata m-a adus in ipostaza de a avea propriul meu business la scurta vreme dupa ce am început. In prezent, plec zi de zi zâmbind către serviciu. Stiu ca aici, la Coffee Spa Nails & Beauty ma așteaptă un colectiv de oameni frumosi, un numar de cliente care imi vor mulțumi pentru ceea ce fac pentru ele. De fapt, eu le multumesc pt ca ne calca pragul. In realitate, faptul ca lucrez alături de restul echipei este cea mai mare realizare. Iar satisfacția pe care o aduc clientelor mele este motorul care ma menține constant multumita.