Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

SPUNE-NE POVESTEA TA
DE SUCCES!

Cele mai apreciate povești vor fi premiate cu
500 RON în cadrul Galei Califem.
Poveștile câștigătoare vor fi alese prin votul publicului
împreuna cu comisia de jurizare a concursului.

10 POVEȘTI DE SUCCES, 10 CÂȘTIGĂTOARE.


LAZĂR CLAUDIA LIZICA
ENCULESCU NICOLETA
ACHIM MAGDALENA
COSTACHE CECILIA GABRIELA
GOALES ALINA
IOSIF NATALIA
BORCEA NARCISA
VÂGA CLAUDIA
STOICA DESPINA
MANESCU CARMEN

Perioada concursului 7 septembrie – 14 octombrie 2015

Înscrie-te în concurs!

Despina Stoica

Senior Account Manager
63 voturi

Cand eram mica voiam sa ma fac actrita. Si scriitoare. Si profesoara. Si explorator. Am ajuns in publicitate si fac cate putin din toate lucrurile pe care mi le doream.

Mi-am inceput cariera in publictate intr-un costum de clovn. Aveam 20 de ani si m-am dus voluntar in Tara lui Andrei, sa invat copiii ce inseamna sa ai grija de mediul inconjurator. Tabara era organizata de Ogilvy, iar Group Account Directorul de atunci - “directoarea taberei” cum ii ziceau copii - m-a placut si mi-a zis “de luni vii la noi, sa fii client service”. Nu stiam ce inseamna asta, dar parea cool. Am ramas 5 ani la Ogilvy in care am intalnit oameni minunati care m-au crescut atat profesional, cat si ca om. Din Junior Account Executive am ajuns in 3 ani Account Manger, timp in care am invatat ce inseamna organizare, creativitate, strategie de brand, deadline-uri scurte si stres. Si cel mai important mi-am facut o familie la serviciu. Dupa 5 ani mi-am luat zborul “de acasa” si m-am dus la McCann, unde mi-am intalnit a doua familie. Mi-am dat seama inca o data ca la un loc de munca cei mai importanti sunt oamenii. Cu care petreci 12 ore pe zi si ramai prieten pe viata. La 26 de ani, dupa 6 ani de lucru intens, nopti pierdute, multe pachete de tigari si zeci de litri de cafea mi-am dat demisia. Nu pentru ca ma plictisisem sau ma “arsesem” cum se zice in publicitate, ci pentru ca voiam sa calatoresc. Mi-am zis “daca nu acum, atunci cand”. Am plecat un an in Asia, impreuna cu prietenul meu, si el publicitar. Am mancat orez, am vazut pagode, munti, plaje din vederi, orase agitate pline de motociclete. Si am intalnit oameni minunati, din toate colturile lumii, care mergeau cu rucsacul in spate, ca mine. Am inceput si un blog https://doipedrum.wordpress.com/ . Dupa un an de relaxare si nooldels mi s-a facut dor de branza, de prieteni, dar si de ritmul alert pe care il aveam inainte. Asa ca m-am reintors in publicitate, ca Senior Account Manager la Graffiti BBDO. Imi place la fel de mult ca acum 7 ani, sunt la fel de entuziasta, imi doresc sa fac proiecte frumoase. Iar peste 40 de ani, voi fi pe o plaja impreuna cu prietenii pe care mi i-am facut de-a lungul timpului si vom rade “mai stii ce feedback am primit pe proiectul ala? Cred ca nu facusem eu brief-ul destul de clar”