Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

SPUNE-NE POVESTEA TA
DE SUCCES!

Cele mai apreciate povești vor fi premiate cu
500 RON în cadrul Galei Califem.
Poveștile câștigătoare vor fi alese prin votul publicului
împreuna cu comisia de jurizare a concursului.

10 POVEȘTI DE SUCCES, 10 CÂȘTIGĂTOARE.


LAZĂR CLAUDIA LIZICA
ENCULESCU NICOLETA
ACHIM MAGDALENA
COSTACHE CECILIA GABRIELA
GOALES ALINA
IOSIF NATALIA
BORCEA NARCISA
VÂGA CLAUDIA
STOICA DESPINA
MANESCU CARMEN

Perioada concursului 7 septembrie – 14 octombrie 2015

Înscrie-te în concurs!

Achim Magdalena

Jurist
665 voturi

Iubesc oamenii, vad frumusete in orice lucru cat de mic. Liceul bilingv de franceza a fost o provocare pentru mine si m-a desavarsit pentru a urma Facultatea de Drept

Povestea mea a inceput cu 8 ani de muzica. Mi-am deschis ochii, sufletul si inima pentru frumos, sensibil, profund si compasiune. Tot ce am facut dupa pian a fost doar o completare a bazelor deja create. Liceul bilingv de franceza a fost o provocare. 7 - 8 ore pe zi ni se vorbea doar in franceza, traduceam din latina in franceza etc. Caietele mele de perfectionista erau rosii de la toate corecturile facute cu dictionarul. Timpul a zburat si dupa liceu am ales sa lucrez in Israel. Am lucrat cu copiii si am invatat ebraica. Am invatat multe despre cultura israeliana, obiceiuri si traditii. Aceasta experienta mi-a deschis mintea si am inceput sa intrezaresc imaginea de ansamblu a vietii mele. Facultatea de Drept am facut-o din pasiune. Mi-am dorit sa pot ajuta, sa pot oferi celor din jur pe langa afectiune si ceva util. Am lucrat ca Jurist si mi-a placut, dar mi-a placut sa ma implic in formarea personalului, in conducerea echipelor, in coordonare proiecte. Am facut pentru 1 an parte dintr-o echipa de 70 persoane ca trainer soft skills. Am iubit fiecare moment de formare, transformare si cea mai castigata am iesit eu. M-am imbogatit cu mii de experiente demne de povestit nepotilor. Imi continui cu entuziasm viata profesionala si sunt deschisa oricarei experiente profesionale. Invat permanent si imi dau seama ca e important sa traiesti constructiv.